Què és la realitat virtual?

Ja ho diu el nom: és l’experiència en un món que en realitat no existeix. Probablement mai anireu a la Lluna, escalareu l’Everest o matareu zombies. Però tenim bones notícies! És possible que pugueu fer totes aquestes coses –i moltes més– només anant al nostre local, on disposem de 2 sets complets de la millor i més potent Realitat Virtual que existeix al mercat, les HTC Vive Pro.

Vols una altre bona notícia? Tenim més de 100 jocs per triar per a tots els públics! I quan diem tots els públics ho diem de debò! Tenim jocs i experiències per tots els gustos; per atrevits i no tan atrevits, per gamers i per persones que mai han jugat a cap joc, per nens, per adolescents, per adults i per persones grans, per acabar suant o per gaudir assegut, això sí, tots tenen una cosa en comú, seràs el protagonista en primera persona d’una gran experiència a tots els nivells.

Si seguiu aquest bloc, anirem posant una fitxa dels nostres millors jocs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *