Qui som?

Hola!

Som l’Owen i la Georgina, un anglès enamorat de Catalunya i una barcelonina enamorada de Girona. Ens vam conèixer l’any 2014 mentre vivíem a Edimburg i una de les primeres coses que vam fer plegats va ser… Un Escape Room. El primer Escape Room d’Edimburg i un dels primers d’Europa! Ens va encantar i sembla que ja ens donaria una petita idea de cap a on aniria el nostre futur!

Si ja heu jugat escape rooms a la provincia de Girona potser alguns ja ens coneixeu, ja que som els creadors/propietaris/ex-gamemasters de The Gourmet Escape Room a Lloret de Mar. Un Escape Room que, obert l’any 2017, segueix sent un dels referents a la província i al que nosaltres estimem molt, doncs el vam pensar, dissenyar i crear amb molt de carinyo i ens segueix donant moltes alegries pel feedback positiu i les bones ressenyes que seguim rebem contínuament.

Tot i estar molt contents amb el Gourmet, teníem moltes ganes d’obrir un altre concepte d’Escape Room diferent del que s’ha vist fins ara, per això hem invertit temps i diners per poder oferir-vos unes experiències escapistes úniques i originals.

I la Realitat Virtual? No només som apassionats dels Escape Rooms, també ho som de les noves tecnologies. Vam al·lucinar tant quan vam tenir la nostra primera experiència de Realitat Virtual que vam decidir integrar-ho i oferir aquesta experiència a Girona, ja que de moment no hi ha cap empresa que ho faci. Val a dir que els centres de Realitat Virtual està sent un sector que està agafant cada vegada més popularitat i s’està expadint amb força arreu del món.

Serà un plaer posar-vos les ulleres o tancar-vos en una de les dues sales!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *