Art

Imagina Art Studio

Molt a prop al nostre local a Girona, hem obert també un centre d’activitats artístiques, enfocat principalment en la ceràmica i la pintura, a més d’oferir puntualment altres tallers.

Volem portar noves coses a la nostra estimada ciutat i compartir l’amor que tenim per tot allò artístic i creatiu. A més, ho volem fer en un entorn acollidor i divertit: la nostra prioritat és que ho passeu bé! Si pintes cada dia o no has pintat en 50 anys, és igual, vine a Imagina Art i gaudeix de l’experiència!

Treballem amb artistes locals, oferim diverses activitats per totes les edats i nivells.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web aquí: https://www.imaginaart.com/

Art i Vi / Art i Suc

Gaudeix d’una nit de colors vius i bon vi a les nostres nits de pintura i vi! Pensada tant per a artistes com per amants del vi, aquesta experiència us convida a relaxar-vos amb un pinzell a una mà i una copa de vi a l’altra.

Tant si sou un pintor experimentat com si sou un principiant curiós, les nostres sessions guiades de “Paint and Wine” prometen riure, relaxació i l’oportunitat de crear la vostra pròpia obra mestra de tela.

Perfectes per a una nit de cita única o una excursió memorable amb els amics, les nits de pintura i vi ofereixen una combinació encantadora de creativitat i companyonia. Salut per l’art, el vi i els bons moments!

Ceràmica

 

Entra al món de la ceràmica amb les nostres sessions puntuals, pensades tant per a principiants com per a aficionats. Experimenteu la màgia de donar forma a l’argila amb les vostres pròpies mans, mentre els nostres instructors experts us guien per crear peces de ceràmica senzilles però boniques.

Tant si voleu relaxar-vos, explorar una nova afició o crear un tresor fet a mà, els nostres tallers ofereixen una combinació perfecta de relaxació, creativitat i diversió. Acompanya’ns a una sessió i descobreix l’alegria de donar vida a les teves pròpies creacions de ceràmica!

Pintar Ceràmica

 

Deixa anar la teva creativitat al nostre estudi de pintura en ceràmica, on cada pinzellada converteix la ceràmica normal en la teva obra mestra. Submergeix-te en un món de color i disseny, personalitzant-ho tot, des de gerros elegants fins a tasses encantadores.

No cal experiència, només porta la teva imaginació!

Perfecte per a les nits de cites, diversió en família o una escapada en solitari, el nostre estudi promet una aventura artística que combina relaxació amb l’alegria de crear alguna cosa realment teva. Uneix-te a nosaltres i transforma l’ordinari en extraordinari!