Escape Rooms Virtuals

Probablement has jugat algun escape room a la vida real, però, has provat algun cop un escape room virtual? T’endinsa a una realitat paral·lela on podràs fer coses que mai podries imaginar fer a la vida real! 60 minuts d’emoció a través de les ulleres de realitat virtual més potents del mercat!

Per a reservar, reserveu una sessió de la realitat virtual, i a l’última pàgina deixa’ns una nota amb quin escape voleu jugar!

escape-room-virtual-Girona-Txernòbil

Txernòbil

I si poguéssim canviar el passat o ser testimonis dels esdeveniments que van transformar el món? És possible canviar el destí?

Viatja a l’any 1986 i descobreix si ets capaç de solucionar una situació aparentment inevitable. Què va passar la nit de l’incident? Què va passar després? Troba les respostes a les preguntes que avui dia segueixen sense ser resoltes.

La ciutat fantasma de Txernòbil et pot explicar la seva història.

•2-4 jugadors. • Experiència de 60 minuts. • Dificultat mitjana-alta.

escape-room-virtual-Girona-Ciberpunk

Ciberpunk

Ens trobem a principis del s. XXII. La societat ha caigut davant el ràpid progrés tecnològic, la gent modifica els seus cossos fins a nivells insospitats i les grans empreses s’enfronten per aconseguir dades, el producte que ara s’ha convertit en el de més valor del mercat.

El teu grup, format per androides amb habilitats especials, ha decidit robar unes dades secretes dels arxius d’una empresa molt poderosa. Després d’haver-vos infiltrat en el complex i haver passat desapercebuts, heu d’arribar als arxius i descarregar la memòria dinàmica.

Però no serà fàcil i haureu d’anar amb molt de compte!

• 2-4 jugadors. • Experiència de 60 minuts. • Dificultat mitjana.

escape-room-virtual-Girona-Signal

Signal Lost

L’estació d’investigació secreta, anomenada «Asgard», orbita al voltant de la Terra, però de cop i volta s’ha perdut el contacte. Es van registrar ones electromagnètiques, després de les quals l’estació s’està desplaçant cap a l’òrbita en caiguda lliure.

Només queda una hora perquè l’estació entri a l’atmosfera de la Terra! La caiguda d’aquesta gegantina estació a la superfície del planeta podria provocar grans danys a la humanitat. L’objectiu del teu equip anticrisi és reactivar el funcionament del sistema per corregir el moviment orbital. Què amaga aquesta estació que aparentment no té vida? On és la seva tripulació? Depèn de tu trobar respostes o morir en el desastre més gran en la història de la humanitat.

• 2-4 jugadors. • Experiència de 60 minuts. • Dificultat mitjana-alta.

escape-room-virtual-Girona-Sigma

Mission Sigma

Els serveis secrets han localitzat i neutralitzat a un conegut terrorista que s’ha aconseguit ocultar els últims deu anys en una zona molt perillosa de la ciutat, malauradament, aquí acaben les bones notícies, n’ha preparat una última sorpresa. A la teulada d’un gratacel, ha instal·lat un míssil nuclear amb un temporitzador, no és fàcil accedir-hi, l’edifici en si s’ha convertit en una torre plena de trampes complexes i obstacles.

Han recomanat els teus serveis com a especialista en trampes d’aquest tipus, i el servei secret t’ha ajudat a infiltrar-te. La resta depèn de tu. Podràs evitar l’atac nuclear?

• 2-4 jugadors. • Experiència de 60 minuts. • Dificultat mitjana-baixa.