Team Building

Escape rooms, Realitat Virtual, Jocs exteriors

Team Building és una bona manera per gaudir una activitat junts amb els vostres companys del treball. Millora el treball en equip, comunicació, observació de l’entorn, pensament lateral, càlcul mental, lideratge, etc.

A Imagina Girona oferim quatre activitats per triar:

  1. El Joc Exterior. Això és una barreja de la orientació, els escape rooms i la gimcana. Cada equip de 2 a 5 persones tindrà un mapa amb 38 llocs marcats per tot el barri vell de Girona, i 38 preguntes/reptes corresponents per a contestar/superar. En dues hores, han de buscar pistes i resoldre preguntes per a veure quin equip guanya més punts! Però no és tan senzill, perquè és quasi impossible contestar a totes les preguntes en els temps donats, llavors els equips també han de pensar de les seves estratègies i tàctiques, decidir quines preguntes contestar i planificar la ruta que volen fer. Com a team building, realment està molt bé! Hem tingut molts grups grans: el nostre record és 180 persones a la vegada. Oferim l’activitat en català, castellà i anglès.
  2. La Realitat Virtual
  3. La Selva Negra. Això és un escape room sensorial
  4. The Big Show

 

Contacta’ns per preus i disponibilitat. Hem de saber quantes persones sereu, l’activitat o les activitats que us interessa i la data que voleu realitzar el vostre team building. Si teniu algun requisit addicional, no dubteu en demanar-ho.