Team Building

Escape rooms, Realitat Virtual, Gimcanes

Perquè Imagina és una bona opció per fer team building?

Descobreix com participar en una experiència d’escape room pot portar el treball en equip de la teva empresa al següent nivell!

Els Escape rooms han estat considerats des del principi com una gran activitat de treball en equip per a les empreses. Oferim una experiència lúdica i d’immersió per descobrir les fortaleses i debilitats d’un equip en un escenari de diversió. On els membres de l’equip tindran l’oportunitat de treballar dins del seu grup, actuar amb el seu cap d’equip, i explorar el joc per si mateixos.

Poder tenir experiències compartides ajuda a crear records que perdurin en el temps, i per tant, fer més forts els llaços entre els membres d’un equip.

Com ho fem?

Es tracta de transformar la diversió en aprenentatge i la resolució d’enigmes en col·laboració.

L’objectiu és poder dur a terme activitats que posin a prova la capacitat de treball en equip i potenciïn la col·laboració, millorin la comunicació, enforteixin els vincles dins l’equip, i posin a prova la capacitat de presa de decisions ràpides i la resolució de reptes i conflictes, en un entorn de pressió controlada. A més a més, de desenvolupar habilitats com ara la lògica, l’observació, el pensament lateral…

Tot això sense que deixi de ser una experiència emocionant i divertida en tot moment!

Disposem de dues modalitats:

– El Joc Exterior: Una barreja d’escape room, gimcana i orientació, on haureu d’explorar el laberint de carrers del Barri Vell de Girona. Una opció perfecta per a grups grans que volen jugar tots la mateixa activitat de forma simultània i competitiva (més informació aquí).

– Escape rooms i Realitat Virtual: Una opció per tastar experiències diverses: tenim dos escape rooms diferents “La Selva Negra” (per grups de 2 a 5 persones), “El Big Show” (per grups de 4 a 8 persones) i un centre de Realitat Virtual (per grups de 2 a 8 persones).

Les tres activitats són molt aptes per a team building, i entre les tres podem tenir fins a 21 persones jugant alhora si es divideixen en tres equips. Les activitats tenen una durada d’una hora, més uns 10 minuts per fer la introducció abans del joc. Si voleu fer una sessió de team building més llarga, després de la primera activitat els equips poden intercanviar-se i fer una altra activitat, això també crea la possibilitat de competir i veure quin equip pot escapar més ràpid!

Si sou més de 21 persones, us recomanaria que feu El Joc Exterior, ja que no té un màxim de participants.

En qualsevol de les dues modalitats, l’hora de l’activitat s’adaptarà a la que sigui més còmode per a tothom.

Contacta amb nosaltres per a més informació i demana’ns un pressupost!

Correu: hola@imaginagirona.com
Telèfon/Whatsapp: 623188618