Val Regal

Dóna un regal especial!

Regala somriures i temps de qualitat, sorprèn als teus éssers estimats amb un val regal per gaudir d’una experiència única a les nostres instal·lacions.

Per què adquirir un val regal?

Trenca la rutina amb els nostres escapes innovadors! O si li has promès la lluna a la teva parella, ara finalment pots aconseguir-ho amb els nostres sistemes virtuals d’última generació, porta-li de l’altre cap de l’espai fins a les profunditats de la mar, diversió garantida!

En Imagina Girona ens importa la protecció de l’entorn, de manera que a l’adquirir el nostre servei, rebràs tant la confirmació com el val personalitzat a l’adreça de correu que hagis proporcionat, d’aquesta manera junts contribuïm per un futur sostenible.

A l’obsequiar el nostre servei, també li estàs donant a l’afortunat o afortunada, el benefici de la flexibilitat i disposició del seu temps, els nostres val regals tenen una vigència de fins a 6 mesos a partir del moment de la seva compra, de manera que preocupar-te per l’agenda de l’beneficiari no serà un problema!

La Selva Negra

Un Escape Room d’última generació, embarcareu en una aventura a través d’una selva envaïda per la foscor, amb l’ajuda d’uns animals molt particulars, gaudiran d’una història divertida, emotiva i reptadora, que us portarà a fer servir la resta dels seus sentits com mai abans!

Realitat Virtual

Vols provar noves experiències? A Imagina disposem de 2 sets de la millor i més potent Realitat Virtual que existeix al mercat, les HTC Vive Pro!

Disparar contra zombis a punt de tocar-te, sentir el vertigen de caminar en un tros de fusta a l’última planta d’un gratacel o viure la sensació d’estar en una muntanya russa, tens totes aquestes experiències i moltes altres a només un clic de poder descobrir-les!

El nostre centre de Realitat Virtual és ideal per parelles, famílies, grup d’amics, primeres cites o celebracions!

Es pot regalar 3 durades diferents: 30 minuts per 24 €, 60 minuts per 40 €, o 90 minuts per 54 €. El val regal és per l’ús dels dos sets de realitat virtual que disposem, perfecte per 2 persones, o 4 si reparteixen el temps entre ells.