Val Regal

Regala una aventura!

I no només una aventura, regala temps de qualitat amb els teus per gaudir d’una experiència única a les nostres instal·lacions!

Per què adquirir un val regal?
Trenca la rutina amb els nostres escapes innovadors o si has promès anar la lluna a algú, ara ho podràs aconseguir de veritat amb els nostres sistemes virtuals d’última generació!

Com funciona?
Enviarem un val personalitzat a l’adreça de correu que ens hagis proporcionat, sigui el teu o el de l’aforfunat/da! Els nostres vals regals tenen una caducitat de fins a 12 mesos, pel que no t’has de preocupar per l’agenda del destinatari o destinatària!

La Selva Negra

Un Escape Room d’última generació, on viureu una aventura a través d’una selva envaïda per la foscor, amb l’ajuda d’uns animals molt particulars! Gaudireu d’una història divertida i emotiva, que us portarà a fer servir els vostres sentits com mai abans!

Realitat Virtual

Vols provar noves experiències? A Imagina disposem de 2 sets de la millor i més potent Realitat Virtual que existeix al mercat, les HTC Vive Pro!

El nostre centre de Realitat Virtual és perfecte per regalar, ja que és ideal per parelles, famílies, grup d’amics, primeres cites o celebracions, i sobretot, per qualsevol classe d’edat!

Es pot regalar 2 durades diferents: 60 minuts per 40 €, o bé 54 € per 90 minuts. El val regal és per l’ús dels dos sets de realitat virtual que disposem, perfecte per 2 persones, o 4 si reparteixen el temps entre ells.

Joc Exterior

Vols un regal divertit i accessible per regalar als teus amics i familiars? Ja ho has trobat!

Una barreja d’escape room, gimcana i orientació, en equips de 2 a 4 jugadors haureu d’explorar el laberint de carrers per trobar tantes pistes i resoldre tants puzles com podeu en el límit de temps de 90 minuts!

Descobrireu coses noves i interessants en què mai havies fixat, descobrint petits fragments d’història que et recordaran per què estimes aquesta ciutat nostra!

Des de només 3,75€ per persona