Qui som

Els inicis

Dues persones imaginatives, inquietes de ment i creatives van arrencar un projecte al 2016 sota un nom que potser us pot ser familiar, “The Gourmet Escape Room” a Lloret de Mar, sent un dels primers escape rooms a la província de Girona i aconseguint convertint-se en un dels Escape Rooms referents i més divertits de la provincia. Vam ser creadors, dissenyadors, gamemasters i infinits rols més!

A mesura que els Escape Rooms van madurar i van evolucionar, també ho vam fer nosaltres, així que al 2019 ens vam embarcar en una gran aventura, fer a Girona un centre d’experiències de realitat virtual i també oferir escape rooms d’última generació, així va nèixer el projecte d’Imagina Girona.

El Local

Si feiem les coses de 0, feiem les coses bé. Vam agafar un local de més de 200m2 al centre de Girona i vam fer obres infinites per adequar-lo tal i com estava al nostre cap, aconseguint ser l’Escape Room més gran de la provincia.

Passat, Present i Futur d’Imagina

La pandèmia va arribar i, com tothom, ens vam haver de reinventar per poder seguir endavant, gràcies a la nostra experiència com a creadors de dos escape rooms, vam construir el Joc Exterior i el Gran Tresor, dos productes que han funcionat molt i molt bé a nivell de crítica dels nostres jugadors.

El futur? Seguir convertint Imagina en una marca de referència, continuar innovant portant els últims dispositius de Realitat Virtual a Girona i seguir innovant en el món dels escape rooms, ja siguin interiors o exteriors.

Els nostres valors:

Ens identifiquem amb valors com la humilitat i l’honestedat. Creiem molt en què tot el que dones, se’t retorna d’alguna manera, així que per la nostra banda intentem al màxim que tot el que oferim sigui de qualitat, proper i amb un preu ajustat.