Qui som

Els inicis

Dues persones imaginatives, inquietes de ment i creatives van arrencar un projecte l’any 2016 sota un nom que potser us fa familiar, “The Gourmet Escape Room” a Lloret de Mar, sent un dels primers escape rooms a la província de Girona i aconseguint convertir-se en un dels Escape Rooms referents i més divertits de la província. Vam ser creadors, dissenyadors, gamemasters i infinits rols més!

A mesura que els Escape Rooms van madurar i van evolucionar, també ho vam fer nosaltres, així que l’any 2019 ens vam embarcar en una gran aventura, crear a Girona un centre d’experiències de realitat virtual i també oferir escape rooms d’última generació, així va néixer el projecte d’Imagina Girona.

Exterior-Imagina-escape-room-virtual

El Local

Si fèiem les coses de 0, fèiem les coses bé. Vam llogar un local de més de 200m2 al centre de Girona i vam fer infinites obres per adequar-lo tal com estava al nostre cap, aconseguint ser l’Escape Room més gran de la província.

Passat, Present i Futur d’Imagina

La pandèmia va arribar i, com tothom, ens vam haver de reinventar per poder seguir endavant. Gràcies a la nostra experiència com a creadors de dos escape rooms, vam construir el Joc Exterior i el Gran Tresor, dos productes que han funcionat molt i molt bé segons les opinions dels nostres jugadors/es.

El futur? Seguir convertint Imagina en una marca de referència, continuar innovant portant els últims dispositius de Realitat Virtual a Girona i seguir innovant en el món dels escape rooms, ja siguin interiors o exteriors.

Els nostres valors:

Ens identifiquem amb valors com la humilitat i l’honestedat. Creiem molt en què tot el que dones, se’t retorna d’alguna manera, així que per la nostra banda intentem al màxim que tot el que oferim sigui de qualitat, proper i amb un preu ajustat.