COVID-19

Mesures sanitàries

Imagina Girona segueix totes les recomanacions i mesures preventives tal i com ha recomanat el departament de salut.

Després de parlar amb el departament de salut i diverses altres entitats, hem determinat que la nostra activitat no comporta cap risc de contagi, a causa de les reduïdes mides de grup i les relacions preestablertes dins de cada grup. És a dir, quan vingueu a Imagina jugareu amb els vostres amics, familiars o companys de feina, i en cap moment entrareu en contacte amb cap desconegut. A continuació, us mostrem una llista de les mesures que prenem per garantir la seguretat dels nostres clients i personal:

  • Seguim protocols de neteja estrictes: assegurem una desinfecció completa amb virucida d’alta qualitat, ventilació de tot el local dues vegades al dia i una neteja acurada de tots els objectes de jocs entre grups.
  • Hem reduït les hores disponibles per reservar, assegurant-nos que els grups no coincidiran entre ells.
  • Tothom haurà de netejar-se les mans amb un desinfectant a base d’alcohol en entrar i sortir del local, per reduir possibles fonts de contagi.
  • D’acord amb les recomanacions del departament de salut, no utilitzarem guants sinó que mantindrem un calendari molt regular de neteja de mans, tot i així, els guants estaran a disposició de qui ho desitgi.
  • Cal que tots els jugadors portin màscares durant tota la seva experiència a Imagina, i qualsevol persona que no tingui màscara haurà de comprar-ne una (a preu de cost) abans d’iniciar l’activitat.
  • Hem aconseguit una paperera amb una acció de pedal per llençar tots els guants i altres materials d’un sol ús.

Moltes gràcies per la vostra comprensió, i esperem veure-us molt aviat!